Відома українська травесті діва Монро активний користувач соцмереж, вона часто ділиться фотографіями, новинами і навіть порадами зі своїми шанувальниками в Instagram. Але в цей раз Невгамовна Монро, як вона сама себе називає, опублікувала в Instagram свою фотографію, а в підписі до неї розповіла про любов і секс. Треба сказати, що публікація вийшла дуже відвертою і цікавою.

"Перший раз я закохалася в негідника, але красеня, що можна було з лиця пити воду. Хоча досі не уявляю, як це з лиця воду пити. Другий раз був лик з полотен Рафаеля. Тонкий ніс, мигдальний розріз очей, обрамлений віялом пухнастих вій, ідеальний проділ і магія жестів. Я сліпо слухала кожен подих, а він не помічав. Далі був негідник, із зовнішністю рецидивіста. Благо у мене не було стільки грошей, щоб можна було на*бати. Його, до речі, потім посадили.

Потім розкішний капітан далекого плавання. Але я запізнилася на побачення, і він поплив далеко і на довго. Ми зустрілися через десять років... я лише усміхнулася, розглядаючи його бульдожі щічки. Симпатичний адвокат, за сумісництвом модель з завищеною самооцінкою, брутальний бізнесмен з манерами олігарха, стрункий інтелектуал – бармен, який запросив на перше побачення в зоопарк, скромний перукар з провінції, фанат Звєрєва... Я сприймала кожного, як чоловіка свого життя.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Три ха-ха. Ну чому мені ніхто не пояснив, що романи не завжди закінчуються серйозними стосунками довжиною в життя. Що секс з елементами феєрверку – це не назавжди, що любов, вірність, по*бушки, партнерство – це різні паралелі. І тільки одиницям вдається з'єднати їх в одну пряму... Так! Хочеться, як у пісні і книзі: will you still love me. When i'm no longer young and beautiful? Але в реалії трохи інакше... на щастя чи на жаль. Ще не знаю... #неугомоннаяМонро. Фото геніальний майстер жіночого портрета @julia_shelegova", - написала Монро.

Нагадаємо, невгамовна Монро вставила свої п'ять копійок у скандал навколо Нацвідбору на Євробачення 2019.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що травесті-діва Монро показала неймовірне.

Також портал "Знай.uа" писав, що травесті-діва Монро змінила імідж і загуляла з "подружками" в Лондоні.