Популярна українська артистка Олена Кравець разом з іншими артистками "Жіночого кварталу" взяли участь у відвертій фотосесії. Знімки опублікували на сторінці студії "Квартал 95" у Facebook.

Найвідоміша персона студії Олена Кравець позувала в ретро-сукні з глибоким декольте. Вона підкреслила її витончену фігуру. Саме її фото викликало найбільший ажіотаж і коментарі шанувальників.

"Краса врятує світ! Наші неймовірно ніжні дівчата з "Жіночого Кварталу" очима Марти Адамчук", — сказано в публікації "Кварталу 95".

У свою чергу українці засипали Кравець компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Браво! Вийшло ну дуже красиво. Ви неодмінно повинні бути присутнім на дебатах кандидатів у президенти. Успіх команди ЗЕ забезпечений ;)", "Оленка! Божественна краса…все у неї є і розум. і чарівність…Дуже бажаю бачити Оленку міністром культури. Обов'язково! Удачі і Здоров'я миле створіння!!!", "У Олени — голлівудське особа, прямо кінодіва 50-60-х років — природна краса і харизма", "Кравець Красуня!", — пишуть захоплені фанати.

Красота спасет мир! Наши невероятно нежные девочки из "Женского Квартала" глазами Марта Адамчук.😍

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 2 april 2019

Раніше повідомлялося, що "Жіночий квартал" на чолі з Оленою Кравець не перестає радувати шанувальників яскравими гумористичними номерами, в яких мільйони українок знаходять самих себе.

Черговий ролик з концерту українцям показали на офіційній сторінці Кварталу в Facebook.

"Чоловікам і так важко розібратися з думками, які живуть в голові кожної жінки. А коли жінка ще й вип'є - це взагалі катастрофа і повний "когнітивний дисонанс" для сильної половини людства", - йдеться у підписі до ролика.

Пьяная девушка на первом свидании | Шоу Женский Квартал

Понять, что на уме у женщины — непосильная задача для любого мужчины. А понять, что на уме у выпившей женщины, порой, не под силу даже самой женщине...

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 3 april 2019

Нагадаємо, Олени Кравець знадобилася термінова допомога медиків.

Як повідомляв Знай. ua, п'яна Кравець з Кварталу 95 влаштувала погром в караоке.

Знай. ua писав, що українці "призначили" Кравець із Квартал 95 міністром культури.