Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в ніжному образі з маленьким сином Еміром на руках. А в підписі до цього милого знімку Джамала розповіла, як змінилося її життя після народження дитини.

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в яскравому помаранчевому платті в чорний горошок з рукавами-ліхтариками. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж і ніжна посмішка. Джамала не дивиться в камеру, вона нахилила голову до сина і дивиться на нього. Емір сидить у мами на коліні, вона стильно його вбрала. У підписі до фотографії артистка розповіла, як змінилося її життя після народження дитини.

"З народженням сина я стала впевненішою в собі. Він мене мотивує ставати краще та досягати нових висот. Зараз, коли Емір маленький і змінюється кожен день, мені непросто залишати його так часто, але я знаю, заради чого це роблю. Зокрема, задля того, щоб він мною пишався, коли виросте", - написала Джамала. Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Але найбільше розмов в коментарях про маленького Еміра, це фото буквально зворушило до сліз фанатів співачки.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Дивлюся на Еміра і прямо бачу в ньому вашого чоловіка і вашу маму. Маленька принадність!", "Який у Вас чудовий синочок! Впевнені, він – справжня гордість для мами!", "Яка симпатична мотивація. Обов'язково буде пишатися", "Клас! Таке миле фото", "Емір обов'язково буде вами пишатися", "Такий милий хлопчик. Кожна мама пишається своїми дітьми", "О, так і буде! Вами пишається вся Україна!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.