Українська співачка Ірина Білик 6 квітня відзначала свій день народження і у зв'язку з цим вирішила поскаржитися на свою нелегку долю, а також дати поради Міністру культури Євгену Ніщуку.

"Порадила б звернути увагу на артистів, яким за 60-70 років. Я б на місці Євгена Ніщука створила наглядову раду, яка би дбалав про легендарних артистів, чиї пісні відмовляються брати на радіо. Щоб Міністерство культури влаштовувало творчі вечори, концерти. І артисти у віці могли мати роботу, утримувати своїх онуків, дітей. Але цим ніхто не займається, нікому це не потрібно." - наголошує Ірина.

Також, вона стверджує, що не співає на корпоративах, а йде виступати тільки туди, де їй заплатят той гонорар, який вона називає, передає Комсомольська правда в Україні.

Ірина стверджує, що за 30 років, що вона в шоу-бізнесі, змінилося багато чого, так як стало комфортніше. Вона з натхненням говорить, що саме вона ввела в Україні таке поняття, як райдер, чим надзвичайно горда.

"...З іншого боку, я досі не бачу красивих залів у багатьох містах. Приміром, приїжджаю в Ужгород. Сходинки були розбиті 25 років тому, такими і залишаються. У багатьох залах ями на сцені. Я на концерті говорила: якщо в залі є депутат міськради, нехай приходить за лаштунки - я готова дати гроші на ремонт. Ніхто не зайшов..."

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Також, Ірина скаржиться, що депутатам ніколи ходити на концерти і особисто вона отримувала букет від політика лише одного разу, від Юлії Тимошенко.

"...Мені тільки Юлія Володимирівна Тимошенко передала на сольний концерт у Палаці Україна величезний букет. Єдина з політиків. Було дуже приємно."

Нагадаємо, що Білик віддасть найдорожчого чоловіка чужій жінці.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Ірина Білик показала світу найкоханішого чоловіка.

Також, портал Знай.ua писав, що Ірина Білик розповіла, як задовольняє чоловіка по телефону