Відома українська співачка Катерина Бужинська розповіла, чому її госпіталізували.

Їй знадобилася допомога лікарів через перевантаження і стрес.

«А хто казав, що троє дітей це легко? Я така мама, що я за все переживаю: щось зі старшою сталося, щось з Дімочкою, щось з Катеринкою, і я постійно в стресі. А ще робота, а ще переїзди, літаки постійно, тому що ми живемо на дві країни», — говорить співачка.

Бужинська знає, що польоти не кращим чином позначаються на здоров'ї, але не може від них відмовитися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

«Я не можу бути в одній країні. Я люблю людей, люблю Україну. Тут мої друзі, моя робота, тут моя публіка, тому я буду літати. Я сильна жінка і артист – це діагноз», — розповіла вона.

Співачка додає, що її діти – двійнята, живуть у Болгарії, а старша Олена – у Києві. У столиці донька ходить в ліцей і батьки хочуть, щоб вона його закінчила.

«Але влітку ми всі будемо разом і в Києві, в Конча-Заспі, і в Греції, і в Болгарії будемо відпочивати», — підвела підсумки Бужинська.

Варто нагадати, що Українська співачка Ірина Білик 6 квітня відзначала свій день народження і у зв'язку з цим вирішила поскаржитися на свою нелегку долю, а також дати поради Міністру культури Євгену Ніщуку.

Порадила б звернути увагу на артистів, яким за 60-70 років. Я б на місці Євгена Ніщука створила наглядову раду, яка би дбала про легендарних артистів, чиї пісні відмовляються брати на радіо. Щоб Міністерство культури влаштовувало творчі вечори, концерти. І артисти у віці могли мати роботу, утримувати своїх онуків, дітей. Але цим ніхто не займається, нікому це не потрібно." - наголошує Ірина.

Нагадаємо, Українець зробив настільки крутий знімок, що його перепостив Ді Капріо

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Як зірки передбачали свою смерть, і як вмирали насправді

Також Знай.ua" писав про те, що Олена Кравець терміново звернулась до лікарів за допомогою