Популярна українська співачка Настя Каменських вже не раз заявляла про те, що регулярно ходить до спортзалу, а також бігає на свіжому повітрі. Незважаючи на її фігуру, яка часто викликає у багатьох шанувальників сумніви, видно, що зірка багато працює над собою.

Настя Каменських

Так, в одній з останніх публікацій в Instagram співачка показала знімок з ранкового тренування. Видно, що Настя займається під контролем особистого тренера. До речі, його звуть Андрія Хомицький і Каменських вже не раз публікувала з ним спільні відео і фото. У підписі до останнього знімку Каменських подякувала своєму наставнику за те, що з кожним днем він робить її краще.

Настя Каменських

"Настя, ти дуже схудла! Твоїй силі волі й твоєму прагненню можна позаздрити! Ти розумниця!", " Класний лук", "Класна шапка", "Пес диво — посміхається", "В шикарній формі", - прокоментували публікацію підписники.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На деяких тренуваннях Настя займається разом зі своїм другом Потапом, якого фанати вважають її таємним коханцем. Нещодавно співачка опублікувала в InstaStories знімок, на якому вона позує в компанії репера і спортивного тренера.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і сильно схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Так, днями артистка презентувала кліп на ремікс своєї відомої пісні Peligroso, який було створено з зіркою латиноамериканської музики співаком De La Ghetto.

Нагадаємо, Потап відверто розповів про свої "пригоди": тройничок, свінгерство і фіаско в ліжку.

Як повідомляв Знай.uа Потап неймовірно покращав, і все заради Каменських: "Ти чоловік моєї мрії!".

Знай.uа писав, Потап вразив результатами схуднення: скинув не тільки вагу, але і вік.