Відомий український блогер і музикант Володимир Дантес відверто зізнався, що вже звик до постійних роз'їздів своєї дружини, популярної співачки, солістки дуету "Время и Стекло" Наді Дорофеєвої.

Володя зізнається, що його не гризуть ревнощі, адже в їх союзі панує кохання та довіра, правда, йому часто не вистачає коханої жінки поруч, адже він вважає її не просто дружиною, а своїм найкращим другом.

Дантес і Дорофеєва
Дантес і Дорофеєва

Так, до повернення Наді після гастролей Вова вирішив відзначити прогулянкою по весняному Києву і оригінальним віршем. Поезію власного виробництва він опублікував на сторінці в Instagram.

Дантес назвав погоду на вулиці "гулящою", але свою дружину охарактеризував, як вірну, а далі назвав себе "всемогутнім". Забавні рядки явно сподобалися його підписникам.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Погода гуляща, Дружина повернулася вірна. Сказав: "Всемогутній я", Чекаємо, хто засміється першим", - написав Вова.

Коментатори похвалили його поетичний талант і почуття гумору, а деякі з них навіть зазначили, що бачили Володимира і Надю в центрі Києва під час їх променаду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий артист, телеведучий і блогер Володимир Дантес, який є чоловіком популярної співачки Наді Дорофєєвої завжди відрізнявся оригінальністю своїх постів в Instagram. Вова часто публікує незвичайні фото і пише до них підписи. Так, на цей раз чоловік Дорофєєвої вирішив привітати Дмитра Монатіка з Днем народження забавним постом.

Нагадаємо, Дорофєєва блиснула голою попою просто на сцені: пощастило Дантесу.

Як повідомляв Знай.uа Дантес забув про Дорофєєву та поїхав красти наречену: усе через Ваєнгу.

Знай.uа писав, гаряча Надя Дорофєєва показала на сцені, що бачив тільки Дантес: тепер йому заздрять всі.