Українська телеведуча Ольга Фреймут дуже часто радує шанувальників не тільки свіжими кадрами з життя, але і життєвими фразами, історіями з минулого і мотивуючими цитатами, яким вона підписує кожне своє фото. На цей раз Ольга поділилася із фоловерами у соціальній мережі Facebook тим, що не хоче, щоб життя закінчувалася і бачить прекрасне в кожній дрібниці.

— Я просто не хочу, щоб життя закінчувалася. Я обожнюю щоранку і запах кави. Ось сьогодні вранці тримала Валерія на...

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Zaterdag 6 april 2019

"Я просто не хочу, щоб життя закінчувалася. Я обожнюю щоранку і запах кави. Ось сьогодні вранці тримала Валерія на руках, відкрила новий пакет кави, і ми разом його нюхали. Я обожнюю читати. Раніше читала все підряд, а зараз вивчаю біографію автора, дивлюся на його фото: хитромудрі у нього очі або дурні, варто читати? Я люблю роботу, цікавих людей ... Я так люблю жити, що навіть спати не люблю: шкода часу, боюся щось пропустити." - ділиться Ольга.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці в коментарях висловлюють свою думку на рахунок такої промови Фреймут: "А я люблю спати. Що це значить?", "Ну, тут ви маєте рацію", "Чому час так швидко минає...", "Я підтримую думку, що життя прекрасне в кожному своєму прояві, у кожній миті. Запах кави, це запах життя, яке прокидається і обіцяє бути яскравим..."

Також, Ольга не так давно поділилася кадром з Італії.

Книги, друзі , Італія. Іноді приємно втікати - нехай і на день.

Geplaatst door Ольга Михайлівна Локотко op Donderdag 4 april 2019

"Книги, друзі, Італія. Іноді приємно втікти - нехай і на день" - підписала фото телеведуча.

Нагадаємо, що Оля Фреймут прийшла в школу дочки в прозорому вбранні.

Раніше, Знай.ua повідомляв, що Фреймут крадькома перевтілилася в Ревизора та розповіла, де краще купувати - в мазине або з рук бабусі.

Також, портал Знай.ua писав, що Фреймут вперше відверто розповіла про ботокс і заявила, що ніяк не може собі цього дозволити.