Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість похвалилася стильним образом, відправившись після премії "Жара" на відпочинок в Нью-Йорк, США. Так, артистка приміряла яскраво-помаранчевий плащ, чорні лосини з масивними застібками, кросівки на високій платформі і довгу толстовку кольору хакі. Варто відзначити, що ще нещодавно Лорак інтригувала шанувальників "новим життям", швидше за все натякаючи не тільки на новий кліп, але і на омріяну поїздку.

"Гарного дня!", - побажала всім Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Вау я вас не впізнала😍 моделька🔥🔥🔥😚", "Ну просто сонячне звітло із вас так і ллється . Просто🔥🔥🔥 залишайтесь такою.", "Не могла зрозуміти це Бородіна або Бузова... а це ні та й не інша )))", "Ааа, яка кайфова фотографія😍 Кароліна, ви така гарна і сонячна☀️❤️", "Чарівна", "Кароліна, Ви прекрасні. 🎈".

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.


Також знаменитість вбралася в коротке чорно-біле плаття і досить громіздкі черевики. Образ співачка доповнила важким вечірнім макіяжем, однак це багатьом не сподобалося.


А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.