Вже за тиждень російська примадонна Алла Пугачова відзначатиме свій 70-річний ювілей, на часть якого співачка готує грандіозне шоу. У мережі з'явилися нові подробиці ювілейного концерту.
Десять років тому Алла Пугачова дала концерт, який назвала заключним і заявила, що закінчує свою сценічну кар'єру. Однак, примадонна передумала, щодо останнього слова на сцені і вирішила на честь свого 70-річчя потішити численних шанувальників, організувавши нове шоу.

Коли почали продавати квитки на ювілейний концерт Пугачової, їх розхопили, як пиріжки. А тепер перекупники продаютьїх за півмільйона рублів. І при тому успішно - навіть за таку ціну їх розкуповують майже моментально.
Ювілейний концерт запланований на 17 квітня. Однак в мережі вже з'явилися відео, зняті під час репетицій шоу.
Щасливчики, які побували за лаштунками, опублікували в кадри з репетиції, на яких Алла Борисівна співає на-живо, а на сцені з нею репетирують танцювальний номер близько двох десятків артистів.
Судячи із записів, на фанатів чекає справжній спектакль. на оприлднених кадрах видно декорації у вигляді барної стійки, а поруч кілька столів і стільців. По периметру сцени встановсені бутафорські ліхтарі і безліч софітів.
Сама ж Алла Пугачова хвацько пританцьовувала, співаючи один зі своїх хітів.

Відомий музичний критик Артур Гаспарян тракож побував на одній з репетицій співачки . Він опублікував фотографію в Instagram, на якій вони стоять разом з Аллою Пугачовою.
"Побувати на репетиції у Алли - як в космосі політати. Я навіть не про живий звук і неймовірний спів, а взагалі! Але спів потря. Навіть мене. Чому "навіть"? Та тому що, на відміну від дурилок картонних, я і так не сумнівався. Царський подарунок! "- поділився враженнями експерт.
Як видно з відеокадрів і фото, для ювілейного концерту Примадонна оновила зачіску: підфарбувалася та випрямила волосся і підстригла чубок.