Багато знаменитостей звертаються до пластичного хірурга, щоб зберегти свою красу і навіть скорегувати деякі вади зовнішності. Але українська співачка Оля Полякова знайшла спосіб, як зробити підтяжку обличчя без хірургічного втручання. Про це пише Clutch.

Так, нещодавно на офіційній сторінці в Instagram артистка поділилася з шанувальниками відеороликом, на якому показала результати РФ-ліфтингу відразу після процедури.

"Так, я тільки що зробила на одну частину обличчя РФ-ліфтинг. А на другу не робила. Ось дивіться, наскільки у мене тут щічка підтягнута, і наскільки тут вона трошки підвисає. Тобто я бачу реальний результат. РФ-ліфтинг – сила", – розповіла Оля на відео.

Варто відзначити, що в наступних публікаціях Полякової в Stories, після косметичної процедури співачка вирушила на зйомки. При цьому селфі після ліфтингу артистка поки що не опублікувала.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше ми писали про те, що у день виборів екс-солістка Віа Гри Санта Дімопулос розкритикувала фотографію в Instagram-акаунті співачки Олі Полякової, на якій вона позує з кандидатом у президенти Володимиром Зеленським.

Санта звернулася до Ольги з заявою, що потрібно включати мізки, перед тим, як обирати майбутнє для своєї країни.

Нагадаємо, що Маша Полякова показала чергове "доросле" фото і зробила рекламу ювелірного бренду. Так, на своїй сторінці в соцмережі дівчинка опублікувала неоднозначне фото біля жердини, а в підписі до нього вона розповіла про браслети, які любить носити.

Як повідомляв портал Знай.uа, Оля Полякова похвалилася спільним знімком з шоуменом і кандидатом у президенти Володимиром Зеленським, натякнувши, що на виборах голосувала саме за нього. Так, артистка позувала в розкішному чорному платті, прикрашеному пір'ями, а думки фанатів розділилися.

Також портал Знай.uа писав, що Полякова на своїй сторінці в соціальній мережі опублікувала фото, на якому позує в яскравому образі. Як видно, фотографія була зроблена в телевізійній студії під час зйомок шоу "Дивовижні люди".