Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. В цей раз телезірка вирішила показати розіграти серед шанувальників цінні призи. А для цього зняла забавний ролик, в якому з'явилася в образі типової "модниці" з 90-х.

Так, на відео, яке з'явилося в записі Марії, вона позує у зелених лосинах, повністю вкритих паєтками, і у квітчастій кофтині. Її волосся начесане і укладені в чудернацьку зачіску з використанням пов'язки, а на обличчі легкий макіяж. При цьому в ролику Маша говорить стаціонарним телефоном, а потім намагається на нього сфотографуватися, і коли це у неї не виходить, Маша лупить трубкою на дроті по дивану, на якому сидить.

На ще одному кадрі Маша з'явилася вже в іншому вбранні і в іншій локації. Вона сидить за комп'ютером з величезним монітором і думає, як вмістити його в маленьку сумочку, в яку перед цим засунула дротяний телефон. На ній тут вже інша, але не менш яскрава кофточка. А волосся укладене трохи по-іншому. В камеру засмучена Маша каже: "Чому 90-ті у моді?". А далі з'являється вже сучасна Маша, яка викладає різну нову техніку, яку розігрує серед шанувальників.

Популярні новини зараз
Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

"Колись у моїй юності, в 90-их, на дискачі, я знайшла на підлозі п'ятьорик! Пам'ятаю, від щастя у мене навіть цукор осипався з чубчика! Але щастя-то мене пройняло навіть не від того, що я могла на цю суму купити собі на ринку підроблену "ангорку", а ось від цієї казково-незрозумілої шари, яка раптом приходить у твоє життя і каже: "привітики". Пропоную вам терміново випробувати схоже відчуття! Натискаємо на посилання @masha.podarit, виконуємо найпростіші умови, і віримо у свою удачу! А я вам щиро бажаю її", - написала Єфросиніна.

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.