Всесвітньо відома французька фотомодель Тілан Блондо, яку ще в дитинстві назвали "найкрасивішою дівчинкою у світі", відсвяткувала своє 18-річчя.

Відомо, що зараз дівчина активно веде свій Instagram, куди постійно викладає фото. А завдяки своїй зовнішності і легкості характеру, без гордовитості – яка притаманна зіркам, стала улюблена багатьма користувачами мережі. За її плечима армія з 3 мільйонів підписників.

Тілан Блондо

Судячи з нових кадрів в профілі дівчини, вона відзначає своє свято на Багамах, "у раю, повному безтурботного життя". Під останнім постом, приуроченим до самого дня народження, Тілан залишила послання з подяками для дописників.

Тілан Блондо

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Велике спасибі, за таку величезну кількість привітань. Мені нарешті 18!!! Я чудово почуваю себе за все, що сталося в моєму житті завдяки всім новим людям, які прийшли в моє життя", – дякує всім модель.

Тілан Блондо

Дівчина розмістила в своєму акаунті в Інстаграмі колаж з двох фотографій: одна з яких десятирічної давності, а друга зроблена в теперішньому часі.

Варто нагадати, що Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно не в захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх передплатників в Instagram.

Нагадаємо, українська Кардашьян позбавила честі закордонний курорт.

Як повідомляв Знай.uа спокуслива Елізабет Херлі показала, як відпочиває в Гімалаях: гарячі фото в купальнику.

Також Знай.uа писав, тропічний ангел: колишня модель Victoria's Secret показала екзотичні форми.