Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася нарешті дописаним примірником книги "Плата за успіх", якою інтригувала дуже довгий час. Так, артистка запропонувала шанувальникам зробити передзамовлення на свою автобіографію, однак обрала досить дивну обкладинку, де на портретному кадрі позувала у хутряній шапці.

"Зробити передзамовлення моєї книги «Плата за успіх» можна за посиланням в шапці мого профілю в інтернет магазині Лабіринт або за посиланням у моєму сторіз.😊 Випускає мою книгу найбільше видавництво АСТ ", - поділилася емоціями Волочкова. Коментарі ж хитра балерина приховала, явно не бажаючи вислухоувати ні привітань, ні критики в свою адресу. Варто відзначити, що в чтиві Анастасія вилила душу й детально розповіла про коханців, кар'єру і стосунки з рідними і близькими. Втім, навряд чи артистка розповість щось нове про себе, адже відверто видає таємниці на всіляких інтерв'ю. Приміром, нещодавно знаменитість взяла участь у шоу Ксенії Собчак "Обережно, Собчак", а потім запросила додому Андрія Малахова для його проекту "Прямий ефір".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.