48-річний віце-прем'єр Павло Розенко відправився у романтичну подорож зі своєю коханою, відомою телеведучою Оленою-Христиною Лебідь.

Пара вирушила до Парижа, де взяла участь у відкритті кінофестивалю "Нова хвиля українського кіно" і погуляла по місту закоханих.

Упродовж всієї подорожі Олена-Христина Лебідь активно ділилася романтичними світлинами у соцмережі Instagram. Як розповіли близькі Павла Розенка, він у захваті він новій пасії: "Він по вуха закоханий, повірте. Давно не пам'ятаю його таким щасливим. Увесь вільний час він проводить зі своєю дівчиною. Ми навіть у легкому ступорі, скільки у них спільних фотографій, якщо чесно".

Раніше повідомлялося, що Олена-Христина Лебідь під час лижного відпочинку з віце-прем'єром Павлом Розенком пошкодила ногу і перенесла операцію. Незабаром вона всім повідомила, що політик возить її на роботу. Також вона показувала фото, як коханий підтримує її у лікарні під час процедур по реабілітації. Тепер же Христина прийшла на процедури одна і показала, як вони відбуваються. А у підписі до фото Лебідь розповіла про незвичайний випадок, який стався в коридорі лікарні.

Популярні новини зараз
Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав
Показати ще

"Знаєте, спасибі. Що є у нас такі кльові 11-річні (на вид) пацани. Ось цей малий сьогодні в лікарні шпарив на телефоні в іграшку. Сидів на зручному стільці. Але, побачивши чоловіка з милицею, ПРИВІТАВСЯ(!) і тут же запропонував присісти. Хоча в коридорі був вільний стілець! А вам СЛАБО??? Та знаю-знаю, що не слабо. І кожен з вас вчинив би точно так!", - написала Олена-Крістіна Лебідь.

Нагадаємо, наречена віце-прем'єра Розенка поскаржилася на цькування в мережі.

Раніше Знай.uа повідомляв, у Олени-Христини Лебідь знайшли анорексію.

Також Знай.uа писав, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.