На концерті відомої російської співачки Ірини Аллегрової стався грандіозний скандал.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Відзначається, що у ході виступу зірка відмовилась виконувати однин із своїх найголовніших хітів. Мова йде про пісню "Імператриця"

Крім того відомо, що присутнім, які купили квитки на виступ співачки забороняли діставати телефони та знімати виступ, пояснюючи це законом про авторське право. У порушників охоронці світили лазерними покажчиками. Після концерту незадоволені глядачі написали критичний пост.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте на претензії звичайних прихильників зірки взялись відповідати найвідданіші фанати.

Варто нагадати, що буквально нещодавно відбувся триденний концерт відомої української співачки Світлани Лободи у московському холі Крокус. Так, послухати артистку прийшов весь російський шоу-бізнес і не тільки – за словами шанувальників, у глядацькому залі буквально було не проштовхнутися.

І ось, коли бурхливі емоції після концерту Лободи вляглися, російський співак Григорій Лепс привітав колегу з чудовим шоу. Виконавець залишив привітання у своєму профілі в Instagram, прикріпивши до публікації дивне фото.

Нагадаємо, співачка і актриса Оля Полякова нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантним образом, у якому виконала новий хіт "Мадонна"

Як повідомляв "Знай.ua", зйомки в програмі "Сьогодні ввечері", присвячені Ігорю Ніколаєву, ледь не стали для Примадонни російської естради Алли Пугачової останніми у житті. Заради того щоб привітати близьку людину з 40-річчям творчої діяльності, Алла порушила обітницю мовчання і приїхала в "Останкіно". Однак незабаром про це дуже пошкодувала.

Також "Знай.ua" писав, що багато хто з українських зірок можуть зробити своїм девізом слова з пісні російської співачки Ірини Алегровой "Угнала тебя, угнала, ну и что же тут криминального", адже деякі з них побудували своє щастя на тому, що "вкрали" чоловіків з інших сімей. Як виявилося, таких випадків не мало.

Порошенко виглядає лузером, Зеленський - запит на зміни. Леонід Швець