Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Нещодавно артистка опублікувала в Instagram відеоанонс нового випуску свого влогу, на якому позує в стильному, злегка безбашенному луці. Надя Дорофєєва відображена в кумедній позі, сидячи на столі. У відео вона розповідала про гостя свого влога, якого довго не могла дістати, крім того, вона навіть показує його тільки зі спини, так що шанувальники могли тільки здогадуватися, хто це.

Тепер же зірка вирішила показати, хто став гостем її влога, для цього вона опублікувала ще один відеоанонс. У цьому ролику вже видно, що знятися у влозі Надя запросила свого колегу по дуету Олексія Завгородного, більш відомого як Позитив. У короткому ролику Надя з'явилася в тому ж образі – в толстовці, спортивних штанях і на шпильках. А ось Олексій прийшов на зйомки в яскравій червоній толстовці і синіх джинсах. У нього на голові різнобарвна кепка, а на очах прозорі окуляри.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У підписі до відео Надя Дорофєєва написала: "Ось він – найбільш несподіваний гість DODO VLOG. Посилання в описі профілю і stories. @positiff @light.studio.photo.space". Шанувальники популярної артистки не пройшли повз і почали активно коментувати нову публікацію свого кумира. Фанати дійсно заінтриговані і почали обговорювати цей відеоанонс, а інші просто перейшли на повний випуск і залишають коментарі вже в YouTube. "Кращий влог. З нетерпінням будемо чекати наступного", "А де Дантес?", "Надя, це найкращий влог, такий Позитивний", "Як ми чекали, найкращий влог", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва показала пальм українську красу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.