Відомий український шоумен Сергій Притула пролив світло на його сварку в ведучою Ольгою Фреймут, з якої зірки раніше були близькими друзями. Сергій і Оля довго працювали разом, в 2010 році разом з Олександром Педаном були ведучими ранкового шоу "Підйом" на Новому каналі. Саме цей склад програми полюбився телеглядачам, мабуть, більше за інших.

Також Оля і Сергій були ведучими шоу "Хто зверху?", де Притула представляв чоловічу команду, а Фреймут — жіночу. Судив їх незмінний компаньйон — Педан. Проте останнім часом публіка помітила, що колись нерозлучні друзі Оля і Сергій більше не спілкуються. Про це пише портал "Політека".

Сергій Притула та Оля Фреймут

Нещодавно в програмі "Зірковий шлях", яка виходить на телеканалі Україна, Сергій Притула нарешті, пролив світло на те, що сталося між двома улюбленцями публіки. Так, шоумен розповів, що Оля поступила з ним негарно, коли телеканал 1+1 намагався залучити її до співпраці. Сергій сказав, що буквально за три дні до того, як Фреймут пішла з Нового, вона повідомляла йому, що не збирається залишати телеканал.

Також шоумен розповів, що в минулому році, коли він відправив екс-колезі відеопривітання в її день народження, вона обрізала його виставила у соціальні мережі: "Ми були в Стамбулі з сім'єю, і ми з малим записали їй хвилинне відео. Оля відео з приватної переписки обрізала, виставила в Instagram, щоб всі подивилися, як Притула за нею сохне. Ну що це, це дурдом якийсь, це некрасиво. І в цьому році я вже Олю не вітав з днем народження. Я не знаю просто, як вона може такі речі далі використовувати".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що шоумен Сергій Притула, який нещодавно запропонував свої послуги в якості ведучого на дебатах Порошенка і Зеленського, емоційно заступився у своєму Facebook за акторку Ірму Вітовську, яка отримала шквал критики. У себе на сторінці Ірма заявила, що підтримує Порошенка на президентських виборах, і у відповідь на неї посипалися образливі, в тому числі і нецензурні коментарі.

Нагадаємо, відомі телеведучі погодилися провести дебати і назвали свої умови.

Як повідомляв Знай.uа подивитися "Хто зверху?": Притула визвався на дебати Зеленського і Порошенка.

Також Знай.uа писав, "Собачі бої": у Зеленського розповіли про "дуелі" з Порошенком.