Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій з сестрами, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала нову фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Так, модель опублікувала симпатичне фото, яке відрізняються незвичайним перевтіленням. Схоже, Хлої вирішила приміряти образ ангела Victoria's Secret. Для гарячої фотосесії Хлої Кардашян одягла білий комплект білизни і прозорий блискучий комбінезон з рукавами. При цьому за спиною у моделі ледь не світяться величезні білі крила. Хлої відображена сидячи навпочіпки, її волосся красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Хлої Кардашян не підписала свою фотографію. А фанати кинулися обговорювати знімок моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, вони радять моделі стати обличчям білизняного бренду Victoria's Secret, але є й ті, хто вважає, що Хлої потрібно бути скромнішою.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.uа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.