Найпопулярніший український блогер і телеведучий Володимир Дантес знову запропонував своїм фанам оцінити його почуття гумору.

Цього разу чоловік Наді Дорофєєвої опублікував нову фотографію з дружиною на своїй сторінці в Instagram. На знімку парочка відпочиває в одному з київських кафе.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

До нового знімка Дантес додав кумедний коментар, тим самим спростувавши чутки про вагітність дружини і потролив своїх шанувальників.

"Надя каже, що я тут дуже гарний, а вона виглядає так, як ніби буде скоро 3х народжувати)) Ну подивимося))) а поки, для всіх любителів галасу МИ НЕ ВАГІТНІ!))))". написав під знімком Дантес

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Дописники зірки дуже яскраво і активно почали обговорювати нову публікацію.

«А пора б вже)», «А я б сказав що на фото Дантес вже народив 3х, а Надя за нього дуже рада», «Солодка парочка», «Вид живих людей! Не завжди ж виглядати як на обкладинках))) У всіх буває бурхливий ранок або інші варіанти)))», «Як 2 бомжа)))» пишуть в коментарях дописники

Нагадаємо, що відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в соціальній мережі Instagram. Останнім часом шанувальники помітили, що Надя захопилася експериментами з волоссям і пошуками власного стилю. І те, й інше в неї чудово виходить.

Надя Дорофєєва
Надя Дорофєєва

Нещодавно артистка опублікувала в Instagram відеоанонс нового випуску свого влога, на якому позує в стильному, злегка безбашеному луці. Надя Дорофєєва відображена в кумедній позі, сидячи на столі. У відео вона розповідала про свого гостя влога, якого довго не могла дістати, крім того, вона навіть показує його тільки зі спини, так що шанувальники могли тільки здогадуватися, хто це.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.