Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка зі шкіри геть лізе, щоб продемонструвати в мережі своє "розкішне життя", все частіше розчаровує фоловерів своїми публікаціями в Instagram. Артистка постійно публікує рекламні пости, чому її прихильники почали переживати за добробут своєї улюблениці. А безглузді витівки Волочкової тільки засмучують навіть найвідданіших фанатів.

Так, цього разу Настя вирішила похвалитися шанувальникам черговими зйомками у своєму маєтку. Раніше Волочкова пустила в дім скандальну Ксенію Собчак, яку потім звинуватила в крадіжці, далі до неї приходив зі знімальною групою Андрій Малахов, якого вона сильно нахвалювала. Тепер же Волочкова запросила ще одну знімальну групу, щоб виправдатися за те, що вона підтримала політику Путіна. Але і тут відзначилася.

"Тільки закінчилася зйомка у мене вдома. Вона тривала 6,5 годин. Мати свободу говорити правду – це велика гідність людини. Тільки ця Правда незручна для багатьох. А коли на мене сиплються звинувачення з боку бідних духом людей за відданість Росії, підтримку в адресу президента, якого ми всі й обирали, за щирість і довірливість мою перед шахраями, аферистами і альфонсами, мені стає прикро", - написала Анастасія Волочкова.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Відзначимо, що раніше скандальна балерина в ефірі радіо "Ехо Москви" розхвалювала політику диктатора Путіна. Більш того, Анастасія навіть запропонувала виїхати з країни тим, кому не подобається російський правитель. "Всі, кому тут не так, вставайте і виїжджайте в інші країни. Живіть там», — сказала танцівниця. На питання інтерв'юера про те, що робити 20 мільйонам росіян, що живуть за межею бідності, якщо вони не можуть просто взяти і поїхати, Волочкова відповіла, що вони повинні працювати більше, а "не палити на призьбі бичок". Цю заяву жорстко розкритикували в ЗМІ і соцмережах.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.