Популярна українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, вирішила спробувати свої сили в якості акторки. Кадри з ефіру дівчина опублікувала в Instagram.

Гросу зіграла роль багатої дівчини Світлани в серіалі "Таємне кохання. Випробування". Її героїня б'ється в пристрастях і страждає від нерозділеного кохання.

Співачка після виходу серіалу по ТБ вирішила поцікавитися думкою своїх фанатів, яка сцена з її участю сподобалася більше.

"Мої дорогі, вирішила дізнатися у вас, яка ваша улюблена сцена з моєю героїнею Свєтою з серіалу #ТайнаяЛюбов / #Випробування :) На допомогу вам виставила частину сцен, які вже встигла зліпити в міні-відоси))", - пише Гросу.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Фоловери з радістю розповіли про емоції, які відчували при перегляді серіалу. Крім того, вони відзначили хорошу акторську гру Аліни Гросу та багато дивилися серії тільки заради неї і плакали разом з героїнею від сильних почуттів.

"Я не дивилася 🙈але тепер обов'язково подивлюся 👍😊 Аліна, ти така молодець👍 Актриса з тебе буде вогонь 🔥 🙏😉", "Плакати дуже не добре!!!! Така гарна і мила повинна тільки посміхатися!😊", "Як на мене, твоя героїня-малахольна якась 😅 Я розумію, любов дитинства, нерозділене там, всі справи, грустненько. Але вона все таааак драматизує, прям капєц", "От тільки заради вас і збираюся подивитися серіал!!! Ваша гра зачаровує, я в захваті 😍🤗", "Всі зіграні сцени відмінні, плакала разом з вами...", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, Гросу повідомила про поповнення в сім'ї.

Як повідомляв Знай. ua, пишні форми Аліни Гросу ледве влізли в Instagram і розірвали джинси.

Знай. ua писав, що Гросу присоромила армію фанатів солоденькими формами.