Відомий український репер та продюсер Олексій Потапенко, якому приписують бурхливий роман зі співачкою Настею Каменських, часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз Потап показав кумедне фото, на якому позує на сонячній вулиці в стильному прикиді.

На фотографії, що з'явилися в записі Потапа, він постав на огляд публіки у вузьких синіх джинсах і білій футболці з оригінальним принтом, поверх якої накинув камуфляжну куртку з купою кишень. На ногах у нього чорно-білі кеди, а на голові, як не дивно немає кепки, з якою Потап не розлучається майже ніколи. При цьому прихильники відзначили, що репер сильно схуд і навіть помолодшав на тлі скидання ваги.

У підписі до фотографії Олексій Потапенко написав: "Подарувала курточку – одягнув". І хоча артист не зізнався, хто зробив йому такий подарунок, його фанати про все здогадалися. Шанувальники не залишилися байдужими і почали активно обговорювати нову фотографію Потапа. Фанати засипають артиста компліментами, адже вони в захваті від його крутого стильного образу, але найбільше компліментів дісталося тому, що репер сильно схуд.

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Хто подарував, Настя?", "Ех, смак у твоєї дівчинки хороший! Курточка вогонь", "Подарувала курточку – одягнув! Потап красень – схуд", "Тіна подарувала?", "Тіна поганого не подарує", "Супер куртка, Вам дуже пасує", "Класно виглядаєш", "Красунчик", "Рукави не тиснуть?", "Потап Ви виглядаєте чудово! Втрата ваги Вас оновила і освіжила! Здоров'я Вам та процвітання!", "Класно виглядаєш", "Дуже стрункий", "Відмінно виглядаєте, Олексій. Думаю, справа навіть не у куртці", "Потап ви круто виглядаєте, помолодшали років на 10", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.uа" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.