Актрису Емму Стоун багато хто вважає без перебільшення ідеальною. Дівчата всього світу рівняються на неї. Незважаючи на повсюдні глянцеві стандарти, красуня Емма бере своєю природною привабливістю. Їй 30, але виглядає вона на 25. Однак прискіпливі злостивці все одно знайшли, за що причепитися до голлівудської діви.

Нещодавно Емма відвідала шоу Джиммі Феллона, куди приїхала в трендовому вбранні.
30-річна актриса приїхала на інтерв'ю в леопардовій блузці і короткій шкіряній спідниці, доповнивши образ лакованими туфлями на високих шпильках. Красивий образ завершувала укладка хвилями, кілька підвісок на шиї і дуже легкий макіяж в теплій колірній гамі. Але актриса трохи не врахувала, що такий "прикид" легко може підкреслити не тільки її сексуальність, але і недоліки.

Леопардова Емма виглядає бездоганно

Так і вийшло: закинувши ногу на ногу Стоун продемонструвала ще й свій, хай і невеликий, але все ж целюліт.

Або майже бездоганно

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Втім, видно його тільки на фотографіях, і то наближених. А ось глядачам у залі його, звичайно, було зовсім непомітно. Натомість усі побачили, що і Емма, як і багато зірок, в цьому сезоні воліє носити леопардові вбрання.

Нагадаємо, після виходу другого випуску проекту "Танці з зірками" на українському телеканалі "1+1" глядачі визначили кращу пару. Так, на думку шанувальників шоу, є така пара, яка найбільше виділяється і повинна отримати почесний титул.

Як повідомляв Знай.uа, поки Лариса Гузєєва намагалася видати всіх заміж, її син Георгій і його кохана Ганна зіграли весілля.

Знай.uа писав про те, що ні для кого не секрет, що популярна українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Цього разу артистка шокувала шанувальників відвертими фотографіями з маленьким сином і цим перейшла всі межі, впевнені багато її передплатники.