У понеділок, 15 квітня, Примадонна російської та радянської естради Алла Пугачова святкує ювілей - співачці виповнилося 70 років.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Топ цікавих фактів про артистку, або Чим Алла Пугачова шокувала мережу і публіку

Останнім часом Пугачова помітно схудла. Так, в мережі не один раз помічали, що зі схудненням співачка перестаралася, звертаючи увагу на її тоненькі ніжки та стомлене обличчя.

Пугачова з дітьми
Пугачова з дітьми

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Алла Пугачова

У грудні 2018 року в Москві відбулася прем'єра нового шоу Філіпа Кіркорова "Я+R. Друге Я", яке відвідала Алла Пугачова і не на жарт налякала всіх виснаженим виглядом.

Алла Пугачова

Алла Пугачова

Окрім того, вона схвилювала мережу своєю появою без білизни. На опублікованому в Instagram знімку 69-річна Примадонна позує у відкритій напівпрозорій білій блузі без бюстгальтера.

Пугачова не раз публікувала фото без макіяжу, чим розділяла публіку на два табори: тих, хто захоплюється її природною красою, і тих, хто називав її Бабою-Ягою.

Родина Пугачової та Галкіна

Максим Галкін й Алла Пугачова одружилися 23 грудня 2011 року, а 18 вересня 2013 року на світ з'явилися їхні діти Гаррі і Ліза. Двійнят виношувала сурогатна мати, але їхні біологічні батьки - Алла і Максим.

Пугачова і Галкін
Пугачова і Галкін

Успіхами діточок дуже любить хвалитися на своїй сторінці в Instagram чоловік Примадонни: численні знімки досягнень двійнят радують шанувальників.

Пугачова та Галкін з дітьми

"Смерть" Алли Пугачової

Останній рік став піковим за кількістю матеріалів у ЗМІ про стан здоров'я співачки, її навіть встигли "поховати" кілька разів. Минулого року їй дійсно зробили операцію, щоб вирішити проблему з голосом. Сама Пугачова підтвердила, що у неї діабет, тому вона й схудла, намагаючись дотримуватися спеціальної дієти.

Розлучення з Галкіним

Восени минулого року спливли чутки про те, що співачка розлучається з Максимом Галкіним через роман гумориста з ведучою Юлією Барановською та її вагітність.


Юлія Барановська

Але все виявилося фейком: пара щаслива разом і виховує двох прекрасних дітей - Гаррі й Лізу.

У 2009 році співачка офіційно оголосила, що залишає сцену. Але рівно через 10 років Алла Борисівна порадувала своїх шанувальників - анонсувала концерт на честь свого 70-річчя, який пройде 17 квітня.

Нагадаємо, Примадонна радянської та російської естради Алла Пугачова завоювала мільйонну армію фанатів.

Як повідомляв раніше Знай.ua, гостелерадіофонд опублікував кліп Алли Пугачової на пісню "Айсберг", який заборонили до показу в 1984 році.

Також Знай.ua писав про те, що колишній коханець Пугачової розкрив усі таємниці бурхливої молодості.