Відома артистка студії "Квартал 95" Олена Кравець виклала на своїй сторінці в Instagram селфі з сімейного архіву, де вона позує в білій футболці з цікавим написом на грудях під час відпочинку зі своїми дітьми.

Актриса підписала знімок:

"На відпочинку з дітворою. Сьогодні дві людини попросили таку ж футболку)) @olga_royenko, спасибі, я не вилажу з неї!)".

Варто відзначити, що Кравець є багатодітною матір'ю – вона перебуває в шлюбі з Сергієм Кравець і виховує трьох дітей. Старшу дочку звати Марія, а двійнят Ваня і Катя, причому дітей знаменитість ретельно приховує від сторонніх поглядів.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Шанувальники Кравець прийшли в захват від її публікації і залишили безліч коментарів: "Боже мій, ви не зникали з екранів, коли ви встигли?", "Це чоловік подарував? Щоб ніхто не мав права претендувати? Попереджений - значить озброєний?", "Судячи по хлопцям з кварталу, Олена заслуговує звання мати героїня", "Кривий Ріг любить і поважає найпрекраснішу маму".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що знаменита учасниця Кварталу 95 Олена Кравець підкорила мережу тим, як вона зіграла п'яну дівчину. Відео набрало величезну кількість переглядів, а в підписі до нього говориться: "Чоловікам і так важко розібратися з думками, які живуть в голові кожної жінки. А коли жінка ще й вип'є - це взагалі катастрофа і повний "когнітивний дисонанс" для сильної половини людства".

Пьяная девушка на первом свидании | Шоу Женский Квартал

Понять, что на уме у женщины — непосильная задача для любого мужчины. А понять, что на уме у выпившей женщины, порой, не под силу даже самой женщине...

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Woensdag 3 april 2019

Як повідомляв портал "Знай.uа": Олена Кравець вирішила поділитися з шанувальниками секретами виховання дітей. Актриса опублікувала милу чорно-білу фотографію, на якій позує в стильному образі. У підписі до фотографії Олена Кравець поділилася з шанувальниками статтею про виховання дітей, яка змусила її замислитися.

Також "Знай.uа" писав, що зірка студії "Квартал 95" і засновниця Жіночого Кварталу" Олена Кравець частенько тішить шанувальників новими фото в Instagram. Нещодавно співачка виклала зворушливе відео з одного з виступів команди "Кварталу" в Дніпропетровську. Так, артисти виконали завершальну пісню, переспівавши хіт Басти "Сансара", а публіка підтримала їх яскравими вогнями і бурхливими оплесками.