У Росії на телешоу "Голос. Діти" співачка Світлана Лобода не взяла до фіналу доньку своєї зіркової колеги Алсу — Мікеллу. Алсу відреагувала на рішення Лободи на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

У фінал артистка Світлана Лобода, яка є одним із тренерів шоу, обрала двох своїх вихованок. Однак серед них не виявилося доньки Алсу. Світлана Лобода прокоментувала виліт дівчинки з шоу перед самим фіналом й назвала її трудівницею.

"Ти трудяга, ти працюєш з ранку до вечора. У тебе непроста доля. Дивлюся і думаю, як непросто доведеться моїй доньці. Всі їй казатимуть, що вона — дочка Лободи!" - констатувала Світлана.

Алсу початку зізналася, що на неї нахлинули емоції. Однак потім вона все ж звернулася до доньки Мікелли.

"Мікусік, ти продовжуєш нас дивувати та відкривати нові грані своїх можливостей, але ж тобі всього десять років! Тільки вперед, донечко! Ти вже підкорила тисячі сердець, моя маленька, сильна, цілеспрямована, працьовита, талановита дівчинка! Як правильно сказала Світлана, нелегко тобі доведеться на обраному тобою шляху. Завжди знайдуться ті, хто буде порівнювати, говорити несправедливі речі, виходячи виключно з їх упередженої думки! " - написала Алсу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"У Світлани я багато чому навчилася. Я почала рухатися на сцені, тому що, коли я прийшла, була скованою. Світлана навчила мене рухатися, щоб я почувалася вільно. Ми всі дуже подружилися. Ми всі дуже подружилися", - розповіла сама Мікелла про участь у шоу.

Варто зазначити, що Мікелла ще може стати учасницею фіналу талан-шоу, адже її можуть врятувати глядачі шляхом голосування.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.