Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль і молдавський виконавець Дан Балан давненько інтригують українців романом, проте роблять вигляд, ніби приховують факт симпатії один до одного. Нещодавно на півфіналі популярного проекту "Голос країни" продюсер Потап, якому теж раніше приписували роман з Тіною, вирішив подарувати щасливій парочці пісню, виконавши разом з підопічними Кариною Арсентьєвою і Вікторією Ягич хіт "Найкращий день", який раніше записав з Олегом Вінником для комедії "Скажене весілля".

Так, на початку виступу Потап побажав Балану і Кароль спільну дитину, після чого Дан закружляв артистку у веселому танку. Після виступу він ніжно обійняв і поцілував Тіну, обличчя якої не змогло приховати щасливих емоцій. Втім, від коментарів знаменитості утрималися.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.