Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment похвалився фанатам, що став тренером у популярному телепроекті.

Так, на своїй сторінці в соцмережі Іраклі Макацарія опублікував нову фотографію, на якій позує в сексуальному образі, а в підписі до неї розповів про те, що буде тренером 9 сезону шоу "Зважені та щасливі". На чорно-білому знімку, шоумен з'явився у білій сорочці. Він не дивиться в камеру, відвернувши голову в бік і схрестивши руки на грудях. Цей образ і зухвалий, і спокусливий і магнетичний водночас, як зазначили шанувальниці зоряного красеня.

У підписі до фотографії Іраклі Макацарія розповів про свою участь у популярному телепроекті. "Хочу поділитися супер новиною! Вже цієї осені відбудеться прем'єра 9 сезону шоу "Зважені та щасливі", в якому я буду тренером. Будемо разом з командою втілювати в життя мрії людей. З нетерпінням чекаю, щоб поділитися з вами деталями! Чекаєте?", - написав холостяк.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію Іраклі. Фани в захваті від працьовитості шоумена та бажають йому успіхів у новому проекті. Інші ж зізналися, що з нетерпінням чекають нового сезону улюбленого шоу. "Проект "Зважені" ризикує перетворитися в "Холостяк", "Ого, нічого собі. Несподівано", "Та ну, оце сюрприз так сюрприз, дуже рада", "Несподівано, а хто ще буде з тренерів в новому сезоні?", "Рейтинг відразу зросте", "Оце новина. Чекаємо", "Дівчата позакохуються – оце мотивація", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.