Відома українська телеведуча і блогер Маша Єфросиніна, яка активно веде свій аккаунт в Instagram і канал на YouTube, часто ділиться з шанувальниками новинами свого творчого та особистого життя. Цього разу телезірка вирішила показати фотографії зі свого виступу у Львові. Як виявилося, Єфросиніна їздить українськими містами і виступає перед сотнями жінок, ділиться досвідом і проводить тренінги.

З одного з таких заходів у Львові телеведуча показала фотографії та поділилася враженнями. Як видно на фото, Єфросиніна вийшла на сцену в короткій сукні-піджаку ніжно-лілового кольору, а на ногах у неї червоні лосини. Волосся Марія зібрала в акуратний пучок на потилиці, а на її обличчі легкий макіяж. В підписи до фотографій телезірка розповіла про свої враження від цього виступу.

"Вже добу я читаю ваші відгуки, дивлюся ваші сторіс з мого виступу і отримую ваші повідомлення, мої дорогі Львів'янки! І немає в мене ніяких слів, щоб описати свій стан! Ну як нема, у звичайних словах його не опишеш! Тому ось одне моє вам зізнання: паршивий був у мене минулий тиждень, ну, зараза, такий паршивий і стресовий, що я і не пригадаю давненько таких днів, коли одні дурні новини змінюються ще більш негативними... І ось їду я в "Інтерсіті" до вас і думаю, як зібратися? Як мені, здутому міхуру, вийти до вас і зробити так, щоб ви не пошкодували ні про одну витрачену хвилину? Але все за мене, зрештою, зробили ви – як відчули, як знали... З першої хвилини ТАКА хвиля тепла і заряду, що я по праву можу назвати це виступ одним з найкращих... Спасибі вам, дівчатка, за вашу увагу, за відвертість та довіру своїх таємниць! За те, що вас було близько тисячі! І спасибі, що не вся тисяча принесла мені горіхову тарту, а всього десяток", - написала Маша.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, гаряча Маша Єфросиніна показала "полуничку" з чоловіком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що анорексична Єфросиніна виклала нові фото, фанати в паніці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Єфросиніна взяла участь у "Міс Україна", але приз віддали іншій.