Досить відома американська 21-річна блогерша Джессі Тейлор виклала в мережу дуже емоційний відеозапис, в якому поскаржилася своїм шанувальникам, що її аккаунт в Instagram заблокували через витівки хейтерів. Також Джессі розповіла, що це було її єдиним джерелом доходів.

В дуже депресивних тонах Джессі розповіла, як вона себе почуває після блокування. За її словами її ніби вбили, і не знає, що тепер робити.

Джессі Тейлор

"Нормальна робота з 9 до 17 годин — це не по ній, оскільки вона нічого не вміє робити. Дівчина говорила, що боїться стати бездомною повією", - розповіла блогерша.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Тейлор навіть дзвонила в поліцію, але там їй заявили, що справи про вбивство акаунтів в соцмережах не розглядають.

"Я ніщо без моїх підписників", — ридала Джессі, у якої було 113 тисяч фоловерів.

Пізніше керівництво соцмережі визнало, що сталася помилка і аккаунт Тейлор було відновлено. Джессі заявила, що абсолютно щаслива, образно додавши, що іноді доводиться пережити дощ, щоб отримати веселку".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Анастасія Івлєєва не особливо розкриває особисте життя, але на цей раз вона буквально вивалила все те, про що раніше соромилася розповідати. Про своє перше кохання Івлєєва розповіла на своєму youtube-шоу, гостем якого став Андрій Бідняков. Івлєєва розповіла, що була ще школяркою, коли почала зустрічатися з хлопцем, страшим за неї на два роки. Блогерша також уточнила, що коханий їздив на Range Rover.

Нагадаємо, зірка "Орла і решки" зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Як повідомляв Знай.uа "Осідлав першого росіянина в 16 років": Соколова показала, як Путін відгуляв 8 Березня.

Також Знай.uа писав, Яніна Соколова жорстко вдарила по російському пропагандистові: змушує українок знімати трусики.