Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася кумедним випадком, який стався з нею і її молодшою донькою Алісою під час занять спортом. Так, 5-річна дівчинка вирішила зізнатися тренеру Єгору, хто насправді її мама, але не просто так, а щоб він "очманів". Варто відзначити, що Аліса знялася із зірковою мамою в яскравому кліпі "Лед тронулся".

"Ооось😂😂 Аліса моя дочка ,у той момент їй було 5 років)))", - поділилася радістю Полякова. Фолловери не пройшли повз і почали коментувати: "Тренер маленький обманщик))) не знає він )", "Правильно!!!!!) І нехай Всі Балдіють👍😂😘)", "Ахах😂
Ви приклад для донечки😍", "Дівча буде 🔥, відразу видно", "Пишається мамою дочка!", "Яка тямуща дитина😊молодець".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.