Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Знаменитість разом зі своєю молодшою сестрою Кайлі Дженнер похвалилася пікантною фотосесією, лежачи на дивані у формі губ. Так, дівчата позували в обіймах одна з одною, а Кім приміряла дуже незвичайне вбрання: обтягуючий комбінезон з однією штаниною і...в'єтнамки.

За 17 годин кадр набрав понад 2 млн. лайків. Фолловери ж почали обговорювати побачене, в основному висміюючи невідповідне вбрання і взуття старшої Кардашьян. Були і ті, хто угледіли сліди фотошопу, адже ноги Кім, зріст якої становить 1,60 см, здаються занадто довгими. Деякі також помітили схожість світської левиці з популярною співачкою Шер, чиї вбрання знаменитість не раз копіювала.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.