Донька популярної і епатажної української співачки Олі Полякової Маша слідом за зоряною матір'ю активно викладає в соцмережах свої фото. У дівчинки-підлітка вже 100 тисяч фоловерів в Instagram, яких вона часто радує новими постами і подробицями свого особистого життя.

В цей раз Маша Полякова показала чергове "доросле" фото, яким зробила рекламу магазину курток. Так, на своїй сторінці в соцмережі дівчинка опублікувала фото в оригінальній курточці, а в підписі до нього вона розповіла про те, які любить носити. Маша відображена на вулиці у джинсовій курточці з купою різних нашивок, вона прикриває обличчя коміром, і нишком дивиться в камеру. Її довге волосся розпущене, але заховане за коміром, а на обличчі немає макіяжу, зате на нігтях яскравий жовтий манікюр.

У підписі до фотографії Маша Полякова, власне, робить рекламу курточки. "Я думаю, що кожен просто обожнює куртки. І я знаю, де можна придбати ну просто блискучі куртки, які просто дещо. А купити їх можна в @konstantin.kositskiy. Самі подивіться: не куртки, а дещо", - написала донька Полякової. Численні фоловери дівчинки почали активно обговорювати нову публікацію на її сторінці. Одним подобається, що Маша з таких юних років почала сама собі заробляти гроші рекламою в соцмережі. Інші ж вважають, що дівчинці рано публікувати такі фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"Чому ти безграмотно пишеш?", "Красуня", "Безграмотно написано", "Маша, ти нереально класна", "Супер!", "Як ти робиш задній фон розмитим?", "Так, цей магазин дуже крутий, я вже там замовляла дві куртки, все зроблено якісно, і дуже швидка доставка", "Маша дуже стильна", "Чудова", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, дочка Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова похвалилася красунею-дочкою в бікіні.

Також портал "Знай.uа" писав, що Полякова змусила доньку схуднути через коментарі у соцмережах.