Зірка популярного шоу "Дом-2" Анастасія Кочервей вирішила покінчити зі старою життям і розбила прислів'я про те, що "двічі в одну воду не увійти". Дівчина зважилася на операцію, вона відновила невинність.

Про це стало відомо завдяки повідомленням російських ЗМІ, яким дівчина відверто зізналася у нещодавньому відвертому інтерв'ю.

Блондинка зібралася з духом і лягла під ніж хірурга. За процедуру довелося заплатити чималі гроші, проте результат, на думку дівчини, того коштував. Колишня мешканка шоу "Дом-2" хоче знову бути "чистою".

"Все болить, гоїтися буде близько тижня. Зараз у мене відчуття тугість і біль, зате я знову незаймана!" – розповіла Кочервей.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Анастасія зізналася, що починає життя з чистого аркуша. Нещодавно вона зробила камінг-аут: зізналася в нетрадиційній сексуальній орієнтації. Зірка шоу "Дом-2" більше не вступає в інтимні стосунки з чоловіками. З певного часу вона зустрічається тільки з дівчатами.

Варто нагадати, що в Бурятії в Улан-Уде поліцейські дуже цікаво відсвяткували свято 23 лютого. В інтернеті з'явилося відео, на якому представники правоохоронних органів отримують привітання від стриптизерки. Жінка танцювала для поліцейських у самій лише білизні. Завдяки відеодоказу вдалося встановити посадових осіб, які порушили службову дисципліну та норми етики. Як прокоментували у прес-службі Бурятії, винних притягнуть до відповідальності і покарають.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що гаряча співачка українського походження Анна Сєдокова виклала занадто відверте відео в соціальну мережу. Зірка впевнено відбиває критику заздрісних людей і провокує нові хвилі обурення своїми відвертими фото і відео. Останнє відео, яким Сєдокова поділилася в Instagram - викликало бурхливу реакцію.

Нагадаємо, стриптизерка показала два вагомі аргументи, але співробітник банку і бровою не повів: відео.

Як повідомляв Знай.uа Притула і Зеленський зустрілися в несподіваному місці: вся Україна затамувала подих.

Також Знай.uа писав, Секс і нічого особистого: скільки зібрав кінодебют Притули за перші вихідні.