Відомого російського музиканта і композитора Ігоря Ніколаєва вже мало хто пам'ятає без його фірмових вусів. Цікаво дізнатися, яким буде відомий співак, якщо збриє свою головну фішку? Передає Clutch.

59-річний Ігор Ніколаєв почав носити вуса як тільки почав набирати вагу у шоу-бізнесі, а в молодості він був гладковибритим і короткостриженим. Зараз в цьому юному хлопцеві важко впізнати легенду російської естради.

Ігор Миколаїв

На цьому кадрі Ніколає займається музикою у компанії артиста, якого набагато легше впізнати - Валерія Леонтьєва.

Ігор Ніколаєв Валерій Леонтьєв

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За свою довгу кар'єру Ніколаєв жодного разу не стригся і не збривав свої знамениті вуса. Проте, шанувальники спробували дізнатися, як виглядав би музикант без своєї головної фішки, і трохи "попрацювали" над його обличчям у редакторах.

Ігор Миколаїв

Раніше повідомлялося, що відомий російський співак і композитор Ігор Ніколаєв поділився в Instagram теплим родинним фото з молодою дружиною та маленькою донькою.

Ігор Ніколаєв і Наташа Корольова

59-річний співак Ігор Ніколаєв, який також відомий як колишній чоловік Наташі Корольової, нещодавно одружився на молодій дівчині і вдруге став батьком. Незважаючи на те, що музикант ретельно приховує своє особисте життя, він все ж вирішив поділитися з шанувальниками кадром, на якому позує з дружиною Юлією Проскуряковою і донькою Веронікою.

Проте, користувачі Instagram скептично ставляться до третього шлюбу Ніколаєва. Вони впевнені, що Юлія, яка молодша за Ігоря на 23 роки, шукає у союзі одну вигоду. А сам Ніколаєв, насправді, все ще любить Наташу Корольову.

Нагадаємо, на концерті відомої російської співачки Ірини Аллегрової стався грандіозний скандал.

Раніше Знай.uа повідомляв, що відомій російській співачці Аллі Пугачовій провели термінову операцію у Москві.

Також Знай.uа писав, що російська співачка Наташа Корольова перебрала зі спиртним на "Золотому грамофоні" і намагалася "викрити" Філіпа Кіркорова.