Відомий український танцюрист і шоумен Влад Яма зараз вже успішний хореограф. Все почалося з проекту "Танці з зірками" більше десяти років тому. У той час він був партнером співачки Наталії Могилевської, з якої йому вдалося посісти друге місце у популярному шоу. Цікаво, що тоді Яма здивував багатьох українців не тільки танцювальним талантом, але і співочим.

Нещодавно Влад в Instagram опублікував архівний відеозапис з одного з їх з Могилевською виступів.

У ролику юні Наташа і Влад одягнені в елегантні білі вбрання і виконують початок відомої пісні "Дві зірки". Після чого пара залишає мікрофони на стійках і все ж крутиться в красивому танці.

"Початок вокальної кар'єри with @nataliya_mogilevskaya Це 2007, дитинко #двезвезды #двесветлыхповести #танці", - прокоментував пост Яма, який у відродженому проекті "Танці з зірками" виступав уже в ролі зіркового судді.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома українська співачка, композитор і автор пісень Наталія Могилевська часто тішить шанувальників новими постами на своїй сторінці Instagram. Нещодавно артистка похвалилася ніжним фото, позуючи абсолютно без макіяжу і з розпатланим волоссям. Так, артистка поділилася трепетним віршем власного виробництва та запропонувала фанатам вгадати, де вона зараз знаходиться.

Нагадаємо, Могилевська сплелася тілами з таємничим незнайомцем: гарячі фото.

Як повідомляв Знай.uа Брюс не Вілліс: ви навіть не здогадувалися, як насправді звуть голлівудських зірок.

Також Знай.uа писав, бородатий красень закружляв Могилевську: судді "Танців з зірками" точно оцінять.