Легендарна німецька команда Rammstein на чолі з Тиллем Линдеманном повертається. Так, нещодавно вони представили перший за сім років кліп Deutchland, який наробив галасу у всьому світі. А тепер вирішили подражнити аудиторію, опублікувавши кілька уривків з нових треків, які увійдуть у новий альбом команди. Реліз альбому, до речі, запланований на травень - 2019.

Раніше німці представили фрагменти пісень Radio і Zeig Dich на своєму Youtube-каналі. Тепер з'явилися уривки з ще трьох треків - Auslander, Puppe і Sex - тривалістю менше ніж півхвилини.

Культова група Rammstein готова до тріумфального повернення

Коли треки можна буде почути повністю, поки не відомо.

Відео дали ефект - шанувальники тремтять в очікуванні нової музичної "бомби" і засипають своїх улюбленців схвальними коментарями. Новий альбом провокаційних німецьких металістів обіцяє бути вражаючим.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Раніше повідомлялося, що новий кліп культової німецької метал-гурту Rammstein під назвою Deutschland витік в мережу за кілька годин до офіційного релізу.

Відео, яке з великою ймовірністю є новою роботою музикантів, з'явилося зокрема, на Telegram-каналі спільноти 2ch. Офіційна прем'єра кліпу повинна відбутися 28 березня о 19:00.

Раніше ролик Rammstein викликав різку критику уповноваженого федерального уряду по боротьбі з антисемітизмом Фелікса Клейна і екс-голови Центральної ради євреїв у Німеччині Шарлотти Кноблох.

Нагадаємо, Тілля Ліндеманна застукали в обіймах нової блондинки.

Раніше Знай.иа повідомляв, Ліндеманн привітав росіян з Новим роком, вийшло принизливо і з матом.

Знай.иа писав, лідера групи Rammstein прямо запитали про стосунки з Лободою.