Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже дивним відео з концерту в честь 70-річчя культової співачки Алли Пугачової. Так, за словами самої артистки ювілярка особисто покликала її на виступ, однак Анастасії явно не сиділося на місці і вона вибігла на сцену з дикими танцями.

"Ювілейний концерт Алли Пугачової.", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Що за клоунада? 😂😂😂", "А чому не в стрінгах, Анастасія 🤣🤣🤣", "Позорище", "Клоун 🤡 в жовтому костюмі ! Одне копита свої розсовує", "Який жах. Одна стара хрипка шкапа, друга трансвестит якийсь. Піпєц повний.", "Кота нагодувала, а сама забула з'їсти секс бар'єр?".

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.