Українська телеведуча і журналістка Катя Осадча опублікувала архівне фото з мітингу під Верхновной радою. Про це передає Clutch.

Як відомо, 21 квітня відбудеться другий тур президентських виборів, тому політичні питання зараз стоять для українців як ніколи гостро. Так, на офіційній сторінці в Instagram знаменита телеведуча Катя Осадча опублікувала архівне фото, зроблене біля Верховної ради у часи Євромайдану.

"У цей день, рівно п'ять років тому, у ВР", – написала Осадча.

Фанати гостро відреагували на публікацію і почали активно її обговорювати.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

"За 5 років нічого не змінилося", "Актуально як ніколи. Це вже трендова фраза в бік політиків", "І які ще можуть бути коментарі, все зрозуміло", "Задоволені тим, що накоїли тоді, і тим, кого тоді обрали?" – коментують користувачі.

Раніше повідомлялося, що відома українська телеведуча Катя Осадча опублікувала яскраве фото, на якому постала в стильному образі, в якому прийшла, мабуть, на світський захід.

На знімку, який з'явився у дописі зіркової телеведучої, вона постала на огляд публіки у неймовірно гарній червоній сукні середньої довжини з бантом-жабо на шиї. Це вбраття закритого типу, воно прикриває руки та зону декольте, але з іншого боку підкреслює струнку фігуру, довгі ноги телеведучої. Свій образ Катя Осадча доповнила червоними черевичками на підборах і таким же червоним віночком-обідком на голові. При цьому її волосся розпущене і красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж, Катя позує в грайливій позі.

Нагадаємо, Осадча позбавила Кароль брів.
Раніше Знай.uа повідомляв, Катя Осадча підтвердила вагітність новим фото.
Також Знай.uа писав, Юрій Горбунов вперше заговорив про стосунки з Катею Осадчою.