У Москві стартує 41-й Міжнародний кінофестиваль. За кілька годин до початку президент форуму Микита Михалков вийшов до журналістів. Вже 21 раз під його початком проходить огляд кращих світових стрічок.

Багатьох глядачів здивувала відсутність одного з головних російських режисерів на прощанні з колегами і вчителями Марленом Хуциєвим і Георгієм Данелією. З'явилися найрізноманітніші чутки.

Микита Міхалков

На питання про здоров'я Микита Сергійович відповів прямо:

"Я переніс дві операції на стегні. Стояти не можу і сидіти не можу поки що. Вчуся заново ходити".

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ще восени минулого року почали з'являтися тривожні новини про стан здоров'я Михалкова. Деякі видання писали, що за місяць йому зробили дві складні операції із заміни тазостегнового суглоба – позначилася застаріла спортивна травма.

Микита Міхалков

Шанувальники дізналися про хворобу Микити Сергійовича завдяки його другу, акторові Олександру Адабаш'яну. Той запевнив, що життю народного артиста нічого не загрожує – хірургічне втручання не спричинило ускладнень, Михалков швидко одужує.

"Він зараз хворіє, була операція. Нічого трагічного не передбачається, але була малоприємна травма спортивного характеру". Олександр Адабашьян

Родина відомого режисера ситуацію не коментує. Лише Надія Михалкова заспокоїла шанувальників, розповівши, що з батьком все в порядку, і хвилюватися не варто.

Нагадаємо, російський режисер Микита Михалков вирішив спробувати себе в якості політичного експерта. Він прокоментував майбутні вибори президента в Україні. Відповідний коментар він дав російському виданню.

Михалков-політолог вважає, що найвищі шанси на перемогу у Володимира Зеленського. А всьому причиною те, що він "хороший мужик, веселий".

Як повідомляв Знай.ua, учасниці Comedy Woman розлютували Михалкова. Російський гумор дратує навіть росіян.

Також Знай.ua писав, що Зеленський звернувся до Порошенко. Комік нарешті зрозумів сенс гасла.