Даша Астаф’єва поділилася новими пікантними світлинами з фотосесії.

Відповідний допис вона зробила на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, відома українська співачка та модель Даша Астаф’єва вразила шанувальників відвертим кадром, де позувала з незвичайною для себе зачіскою - афро-кучериками.

Крім того на фото вона постала у дуже сексуальному образі-сіточці на високих підборах.

Даша Астаф'єва

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Варто нагадати, що популярна українська співачка, актриса і секс-символ Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася коротеньким уривком з інтерв'ю на радіо "Рower fm", з'явившись в студії лише в смугастому синьому халатику. Так, артистка почала розповідати про ситуацію на дорогах і обговорювати вбрання радіоведучих. Варто відзначити, що фартух дуже сподобався Даші, однак вона зізналася, що хотіла б його на голе тіло.

"Халатні моменти... Піжамні витівки...", - пожартувала Астаф'єва. Фолловери не пройшли повз і почали захоплюватися почуттям гумору співачки: "Цукерочка 😍💋", "Гарнюня❤️♥️", "Кльова❤️", "З цією зачіскою мені здалося, на Асію Ахат схожа...", "😂😂😂💜", "

Нагадаємо, 28-річна співачка Нюша вийшла з декрету, вразивши своїм струнким тілом. Знаменитість відвідала гала-вечерю "Премії МузТВ 2019. Музика об'єднує!" у незвичайному одязі.

Вона була одягнена в дуже коротке плаття-жакет класичного чорного кольору. Талія Нюши була підкреслена поясом з срібною пряжкою.

Як повідомляв "Знай.ua", Даша Астаф'єва часто ділиться з фанатами в Instagram фотографіями з життя і різних фотосесій. Нещодавно знаменитість похвалилася дуже пікантною зйомкою, виставивши кілька відвертих кадрів. Так, артистка позувала в нижній білизні тілесного кольору і босоніжках на високих підборах, а на одну сторону приміряла накидку, що нагадує крило ворони чи лебедя.

Також "Знай.ua" писав, що українська телеведуча та виконавчий директор конкурсу "Міс Україна" Вікторія Кіосе показала спокусливу фігуру в купальнику. Варто відзначити, що ведуча ранкової програми на одному з телеканалів показала гарячі пляжні фото, де вона позувала в одному купальнику.

Розслідування по Майдану можуть тривати 15 років, якщо влада не зміниться - Горбатюк