Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Дівчина часто викладає оголені фото, демонструючи публіці, як вона подорослішала, і що більше немає тієї кучерявої "бджілки", до якої всі звикли.

Але цього разу Аліна сильно здивувала свою аудиторію милим фото і дитячим захопленням від щеняти. Дівчина зображена під час водної прогулянки у неймовірно красивому місці. Співачка сидить на дерев'яному човні і тримає в руках милого цуцика. Для прогулянки Аліна Гросу вдягнула коротеньке блакитне плаття з білим мереживом, що оголює плечі. Її довге світле волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Аліна Гросу побажала всім гарних вихідних: "Прекрасних вихідних вам, мої дорогі. Хай вони пройдуть успішно, корисно, яскраво і надихає", - написала співачка. Фолловери зірки не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Шанувальники в захваті від милого цуцика, якого тримає в руках Аліна Гросу, але ще більше захоплення викликала сама артистка та її образ.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Очаровашка", "Дуже красива", "Красива", "Дякую, і тобі гарних вихідних", "Красуня", "Спасибі, Барбі", "І тобі прекрасних вихідних", "Спасибі, взаємно", "Вау, яка миленька", "Скільки ніжності в одному фото!", "Мала, а ну давай калачиком на вибори в неділю, виконати свій громадянський обов'язок!", "Дуже красива", "Яка це порода собак?", "Сонячна дівчина", "Спасибі, тобі теж, люба", "Ця, собачка дуже схожа на ту, що з фільму Хатіко", "Милота то яка", "Аліна, ти красуня", "Солодкі", "Красива дама з прекрасною собачкою", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що запроданка Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.