Супермодель Кендіс Свейнпол, також відома, як один з "янголів" Victoria’s Secret, знялася в максимально гарячій фотосесії і продемонструвала всі свої принади в спокусливому купальнику. Знімки манекенниці отримали десятки тисяч лайків і захоплені коментарі.

На яскравих фотографіях Свейнпол позує в дуже сміливому червоному купальнику, який ефектно підкреслює її фігуру. Дівчину зняли на сонячному морському березі, на тлі пальм.

Кендіс Свейнпол — 30-річна південноафриканська модель, яка відома, насамперед, як один з "янголів" Victoria’s Secret. Її фото також прикрашали багато глянцевих видань, серед яких Vogue, Elle, Muse, Marie Claire, GQ, Cosmopolitan, 10 Magazine та інші.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

Нагадаємо, в мережу потрапили голі фото однієї з найкрасивіших янголів Victoria’s Secret – Кендіс Свейнпол.

Південноафриканська красуня, одна з найбільш високооплачуваних моделей світу, янгол Victoria's Secret Кендіс Свейнпол потрапила під приціл всюдисущих папараці, які підловили дівчину без нижньої білизни. Вони застали її за переодяганням в ході чергової зйомки, яка проходила десь на райських островах.

Безсоромні об'єктиви папараці зловили абсолютно голу Кендіс, у якої при собі не виявилося навіть фігового листочка.

Кендіс Свейнпол
Кендіс Свейнпол

На фото видно, що модель позувала в білому суцільному купальнику, а потім почала переодягатися в інший наряд. Під час зміни одягу модель ненавмисно "засвітила" інтимні місця - але камери папараці не дрімали і зловили те, за чим полювали.

Нагадаємо, що відома російська модель Ірина Шейк, яка зараз живе і працює в США, дуже часто змушує чоловічу половину її фоловерів пускати слюнку пікантними фото на сторінці в Instagram. Так, нещодавно співачка з'явилася на червоній доріжці BAFTA в дуже незвичайному вбранні. Дівчина приміряла розкішний брючний костюм від культового модного будинку Burberry, надівши його на голе тіло.