Сьогодні, 21 квітня, популярній українській виконавиці Наді Дорофєєвій виповнилося 29 років. Вона встигла не тільки підкорити серця багатьох слухачів, але і стати однією з найпопулярніших зірок українського шоу-бізу.

Творча біографія співачки почалася ще в 15 років, коли Надю запросили увійти до складу дівочого тріо "М. Ч. С.", яке виконувало молодіжні поп-хіти. Група проіснувала всього два роки. Але Дорофєєва не відмовлялася від ідеї відновити колективну творчість, тому з задоволенням поїхала на кастинг, який проводив продюсер Потап для створення нового музичного проекту. Так сформувався дует "Время и Стекло", пише "Политека".

Позитив і Надя стали за короткий термін популярними вокалістами України. Це підтверджують їх численні музичні премії. Починаючи з 2011 року група "Время и Стекло" завоювала статуетку українського "Золотого грамофона", премію "Пісні року-2014", нагороди M1 Music Awards і Yuna.

Крім прекрасного голосу Дорофєєва має модельну зовнішність. Фігура дозволяє дівчині з'являтися на публіці в сміливих нарядах. Чи не кожен місяць співачка радує шанувальників гарячими фотосесіями. У 2014 році артистка знялася для українського випуску журналу Playboy, а роком пізніше стала героїнею настільки ж гарячих знімків для XXL.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Надя Дорофєєва довгий час зустрічалася, а потім і жила в цивільному шлюбі з українським співаком Володимиром Гудковим. Він відомий під псевдонімом Володимир Дантес і є вокалістом групи "Діо.Фільми". Артистка вийшла заміж за коханого в липні 2015 року після того, як остаточно переконалася, що відносини повністю налагодилися.

Нагадаємо, що крім успішного розвитку музичної творчості, Дорофєєва виступає в ролі судді в парочці шоу. Також вона знімалася у фільмах, серед яких комедія «Я, ти, він, вона» разом з Володимиром Зеленським.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Перший коханець Ані Лорак розповів як зробив її жінкою.

Також "Знай.uа" писав про те, що Брежнєва несподівано опублікувала те, чого ще ніхто не бачив.