Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість поскаржилася на шоу "Холостяк", зазначивши, що проект просочений сексизмом і шовінізмом, а тепер вирішила розкритикувати форми всесвітньо відомої світської левиці Кім Кардашьян, яку наслідують мільйони шанувальників. Так, артистка виставила кадр з аккаунта героїні реаліті-шоу, де та позує в досить невдалому облягаючому вбранні зі спини. Оля обурилася, чому ця жінка досі диктує моду.

"Ви мене вибачте , але здається це 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ну як це може подобатися, як це може бути модно, і ще й диктувати моду??? Це🤦‍♀️🙈 #этодолженктотосказать !", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати, але їх думки розділилися: "У неї п'ята точка свого роду візитна картка, як кокошник у деяких, який теж не всім може подобатися. Як говориться на смак і колір ,,,,,,", "Тазик на курячих ногах🙈", "Форми це звичайно красиво і добре. Але все має бути в міру... Тут явний перебір 😁", "це не мода, це особистий стиль Кардашьян", "А тим часом Кім навіть не знає хто така Оля Полякова, тому що їй пофігу😂", "Зате сидіти м'яко 😂", "На кожен товар свій покупець....🤗", "Дуже люблю Вашу творчість, Оля. Але засуджувати когось за зовнішність, форми або одяг - це нижче плінтуса. Фу!".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.