Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу дивне фото в ще більш дивному образі. На фотографії, яка з'явилася в записі Лободи, вона постала на огляд публіки у гримерці під час нанесення "скелетного" гриму. Світлана сидить перед дзеркалом у білій футболці і з закритими очима. А поруч стоїть гример і малює на її обличчі череп. Видовище, треба сказати, не для вразливих. Волосся зірки зібране в недбалий хвостик на потилиці, щоб не заважали малювати грим.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Чого б це не коштувало. Так, мені це потрібно! @vecherniy_urgant #пулядура". Така публікація зірки не залишилася без уваги фанатів. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи, її образ і жахливий грим, деякі припустили, що на створення такого образу співачку надихнув її коханий Тілль Ліндеманн.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Світлана, ваші номери незрівнянної екзотики! Не перестаєте дивувати", "Прекрасна", "Красуня", "Це дуже красиво", "Захоплююся Вами. Неймовірно сильна і потужна енергетика. Всі ваші пісні чудові й тепер ця теж весь час стоїть на повторі", "Ну правда шедевр, захоплюючий спектакль! Браво!", "Людина не лінується, працює, розумниця, красуня", "Змивати, напевно, складно було", "Це шикарний виступ", "Треба ж таке придумати", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.