Співачка Бейонсе розповіла про серйозні проблеми під час вагітності і пологах.

Про це повідомляють ЗМІ.

Варто відзначити, що раніше співачка неохоче розповідала про свою другу вагітність, проте після трейлеру документального фільму від Netflix "Повернення додому", який був присвячений її життю стало зрозуміло, чому співачка це приховувала.

Як виявилось у всесвітньовідомої співачки була доволі складна вагітність з певними ускладненнями.

Бейонсе
Бейонсе

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У мене розвинулася прееклампсія – це важкий токсикоз вагітності, який з’являється на другому або третьому триместрі і супроводжується набряками, порушеннями в діяльності нервової системи та інших органів. Захворювання може призвести до серйозних ускладнень", – розповіла співачка в фільмі.

Більше того вона розповіла, що під час вагітності мало не втратила один із плодів, через що лікарі терміново робили кесарів розтин. При цьому Бейонсе все ж зазначила, що все минулося.

Бейонсе

"Вагітність була нелегкою. Моє тіло пройшло через більші випробування, ніж я припускала. У день пологів я важила майже 99 кілограмів! У мене була дуже важка вагітність: високий тиск, токсемия, прееклампсія. В утробі серце одного з моїх немовлят кілька разів зупинялося, тому лікарям довелося зробити екстрений кесарів розтин", – зазначила артистка.

Нагадаємо, американська співачка Брітні Спірс знаходиться на лікуванні у психіатричній лікарні. Раніше говорилося, що 37-річна поп-діва сама захотіла пройти лікування, але її мати спростувала дану інформацію, заявивши, що Брітні утримують там силою.

Як повідомляв "Знай.ua", відома співачка Бейонсе завжди чесно зізнавалася, що вона схильна до повноти, тому їй потрібно постійно тримати себе у сталевому кулаці. Як виявилося, після пологів поп-діва набрала цілих 40 кілограм, які успішно скинула. Як їй це вдалося?

Також "Знай.ua" писав, що знаменитий гангста-репер Тупак Шакур (2Pac) загинув від вогнепального поранення 13 вересня 1996 року в Лас-Вегасі. Однак ідеї про інсценування смерті все також живі колах фанатів і просто прихильників теорій змови.

Росію восени чекають масові протести. Яковина про вступ України в НАТО