Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в гримерці перед виходом на сцену. Лобода фотографує себе в дзеркало, дивлячись у нього. На ній яскравий сценічний костюм, але на знімку видно лише його частину. Цей наряд має глибокий виріз на грудях, і видно, що зірка без бюстгальтера. Волосся Світлани розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на її обличчі яскравий макіяж. На руках у співачки видно червоний манікюр і масивні кільця.

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Йти на сцену". Така публікація зірки не залишилася без уваги шанувальників. Фолловери почали активно обговорювати фотографію Лободи. Багатьом її знімок сподобався, і вони засипають зірку компліментами, деякі не в захваті від цього фото, а інші називають Лободу російською Бейонсе, забуваючи про те, що вона українська співачка.

"Світлано, ти лесбіянка?", "Розумниця! Красуня! І просто чудова!", "Ви найкраща!", "Ти красуня", "Красива Світла, немає слів", "Loboda це як Beyonce, тільки російська її версія", "Навчіть бути такою сильною і впевненою!", "Сильна, цілеспрямована", "Кортні лав? Що трапилось?" "Найкрасивіша", "Завжди захоплююся", "Волосся шикарне", "Схожа на дівку легкої поведінки", "Жахливо виглядає, ненатуральна, вся неприродна і виглядає старше своїх років", "Страшенно вульгарна. Будь скромніше", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, Лобода спокусила шанувальників коротеньким платтячком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.