Американські виконавці Бейонсе і Jay-Z записали відеозвернення, перетворивши Меган Маркл на Мону Лізу. Передає Clutch.

У середу, 20 лютого, у Лондоні відбулася церемонія нагородження престижної премії BRIT Awards. На заході з'явилося багато світових знаменитостей, але зірковій парочці Бейонсе і Jay-Z не вдалося прилетіти за статуетки. Вони отримали нагороду Best International Group (Краща міжнародна група) і записали відео, в якому висловили слова подяки з приводу перемоги.

Відповідне відео з'явилося в Instagram Бейонсе. На кадрах зіркове подружжя пародіюює їхній спільний кліп "Apes**t - The Carters", де, в одній зі сцен, вони стоять на тлі Мони Лізи у Луврі. Правда, на цей раз на картині да Вінчі з'явилася... Меган Маркл.

На кадрах Бейонсе спочатку говорить слова подяки за те, що саме вони були удостоєні цієї статуетки, а після цього Jay-Z відповідає: "Нема за що".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

У підписі під відео Бейонсе пояснила, чому там з'явилася саме Маркл.

"На честь місяця афро-американської історії ми схиляємося перед нашою Моною Лізою (в оригіналі Melanated Mona, що дослівно перекладається як Меланіновою Моною). Вітаємо з вагітністю! Бажаємо вам море щастя!" — написала співачка.

Швидше за все, Бейонсе мала на увазі те, що вона пишатися тим, що мулатка Меган Маркл стала частиною королівської сім'ї. Вона вирішила таким чином підтримати герцогиню Сассекську у непростий час, коли вона оточена постійними нападками з боку преси.

Нагадаємо, Меган Маркл і принц Гаррі вибирають ім'я первістку.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл знову з'явиться на великому екрані.

Також Знай.иа писав, Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали виставу про Чарльза Дарвіна. Герцогиня Сессекська вирішила повторити успіх виходу Кейт Міддлтон на врученні премій BAFTA і теж вбралася у повністю білий лук.